×
Home Livescore

PSV zoekt extra verdedigende middenvelder voor winterse transferperiode

PSV zoekt extra verdedigende middenvelder voor winterse transferperiode
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 oktober 2023 08:17 uur

Bij PSV zijn ze al druk bezig met het plannen van de winterse transferperiode. Het is duidelijk dat de Eredivisie-koploper in januari op zoek is naar een extra verdedigende middenvelder, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Volgens het ED is er sprake van een 'weeffout'. Technisch directeur Earnest Stewart wordt geprezen voor zijn werk tijdens de zomerse transferperiode, maar er is één probleem. De Eindhovenaren willen naar verluidt een extra 'nummer zes' naast Jerdy Schouten aantrekken. Trainer Peter Bosz is niet tevreden met de huidige bezetting op die positie, omdat hij Olivier Boscagli dan moet verplaatsen vanuit het centrum van de verdediging.

Afgelopen zomer stond PSV op het punt om VfL Wolfsburg-middenvelder Aster Vranckx aan te trekken. De 21-jarige Belg wordt echter niet gezien als een echte nummer zes volgens Bosz. "Hij is nog steeds een optie voor PSV, maar de club kijkt ook naar andere mogelijke alternatieven", aldus Bosz. Welke alternatieven PSV precies overweegt, is nog niet bekend.