×
Home Livescore

Erik ten Hag zoekt nieuwe verdediger voor Manchester United

Erik ten Hag zoekt nieuwe verdediger voor Manchester United
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 oktober 2023 13:48 uur

Erik ten Hag heeft zijn zinnen gezet op een nieuwe aanwinst voor de verdediging van Manchester United tijdens de komende winterse transferperiode. Volgens de geruchtenmolen van de bekende journalist Fabrizio Romano staan er vier namen op de shortlist van de Engelse club.

De eerste naam die genoemd wordt is Antonio Silva van Benfica. Daarnaast zou Jean-Clair Todibo van OGC Nice ook hoog op het lijstje staan. Edmond Tapsoba van Bayer Leverkusen en Gonçalo Inácio van Sporting Portugal maken de lijst compleet. Vooral Inácio is volgens Romano de nieuwste kandidaat op de lijst van Manchester United.

De 22-jarige Inácio wordt nauwlettend in de gaten gehouden door United. Hoewel er nog andere opties zijn en de details nog niet volledig bekend zijn, heeft de Engelse grootmacht nog geen concrete stappen ondernomen om de interesse te bevestigen.

Het is duidelijk dat Manchester United behoefte heeft aan versterking in de verdediging. Met blessures van onder andere Lisandro Martínez en Luke Shaw zijn The Red Devils op zoek naar oplossingen. Afgelopen weekend wist Scott McTominay het team van Ten Hag te redden door twee doelpunten te maken in blessuretijd tegen Brentford (1-2).