×
Home Livescore

Daley Blind verrast met Girona: van handhaving naar top 2

Daley Blind verrast met Girona: van handhaving naar top 2
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 oktober 2023 17:33 uur

Daley Blind beleeft een fenomenale start van het seizoen met zijn team Girona. De verdediger staat op een indrukwekkende tweede plaats in de Spaanse competitie en heeft zelfs even de top bereikt. Naast de positieve resultaten, voelt Blind zich ook helemaal thuis in Spanje.

"Fantastisch, ik geniet er ontzettend van", vertelt Blind enthousiast aan Veronica. "Samen met mijn familie beleven we hier veel plezier. De resultaten dragen natuurlijk ook bij aan het geluk. Wie had gedacht dat we na negen wedstrijden op de tweede plaats zouden staan in LaLiga? We moeten wel realistisch blijven en gewoon wedstrijd voor wedstrijd blijven bekijken."

De onverwachte positie van Girona in de Spaanse competitie heeft ook intern voor verbazing gezorgd. De club had aanvankelijk als doel om simpelweg in de hoogste divisie van Spanje te blijven. "Handhaving was inderdaad ons doel", bevestigt Blind. "Dat heeft de trainer ons verteld. Maar nu kijken we er natuurlijk anders tegenaan. We laten het aan de trainer over om de doelstelling aan te passen indien nodig."