×
Home Livescore

Kenneth Perez smeekt ESPN om bezoek aan Go Ahead Eagles: "Smullen om naar te kijken!"

Kenneth Perez smeekt ESPN om bezoek aan Go Ahead Eagles:
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 11 oktober 2023 08:25 uur

Voormalig profvoetballer Kenneth Perez is razend enthousiast over het spel van Go Ahead Eagles. De Deense analist heeft zelfs bij zijn werkgever ESPN aangedrongen om hem een keer naar De Adelaarshorst te sturen.

Go Ahead is het seizoen voortvarend gestart en staat momenteel op een knappe zesde plaats. Vooral voor eigen publiek presteert het team van coach René Hake uitstekend. "Ik zou dolgraag een keer bij Go Ahead worden ingedeeld, want het is echt genieten om naar hen te kijken. De energie die ze in de wedstrijden leggen, blijft me elke keer weer verbazen", aldus Perez vol lof bij het programma Dit was het Weekend.

"Het is echt een traktatie als je een seizoenkaart hebt", vervolgt de oud-speler van AZ, Ajax, PSV en FC Twente. "Individueel zijn het misschien geen wereldspelers, maar ze geven alles en het samenspel is uitstekend. Hierdoor kunnen individuele spelers ook excelleren en lijken ze veel beter dan ze eigenlijk zijn. Ik zou het geweldig vinden om daar te mogen voetballen. Hake levert fantastisch werk. Bij FC Utrecht zijn ze inmiddels alweer een aantal trainers verder. Frans van Seumeren zei het destijds al: ze hebben Hake te snel laten gaan."

Perez is ook onder de indruk van de statistieken van Go Ahead. Zo heeft de ploeg in de laatste vijf thuiswedstrijden minstens drie keer gescoord en heeft het slechts één van de laatste achttien thuisduels in de Eredivisie verloren. "Maar hoelang kunnen ze dit volhouden?", vraagt Perez zich af. "Ze hebben de meeste schoten tegen in de Eredivisie, zeventien meer dan nummer twee Sparta. Dat is toch opvallend? Ik schrok wel van die statistiek."