×
Home Livescore

Juventus-middenvelder betrokken bij illegale gokactiviteit: schorsing dreigt!

Juventus-middenvelder betrokken bij illegale gokactiviteit: schorsing dreigt!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 11 oktober 2023 15:33 uur

De openbare aanklager van een Italiaanse stad heeft een grondig onderzoek gestart naar vermeende duistere praktijken van een voetballer van Juventus. Het betreft hier niemand minder dan Nicolò Fagioli, een middenvelder die momenteel deel uitmaakt van het team. Het gerucht gaat dat hij betrokken is bij illegale gokactiviteiten, wat in Italië absoluut niet door de beugel kan. Zowel de nationale voetbalbond als de openbare aanklager zijn bezig met het onderzoek en de gevolgen kunnen desastreus zijn voor Fagioli.

Volgens de Italiaanse krant La Stampa is Fagioli onderdeel geworden van een strafrechtelijk onderzoek dat zich richt op personen die gebruik maken van illegale online gokplatformen. Als hij schuldig wordt bevonden, kan hij niet alleen een schorsing van maar liefst drie jaar verwachten, maar ook een torenhoge geldboete van minimaal 25.000 euro. Dit zou een enorme klap zijn voor de jonge voetballer, die tot nu toe zes wedstrijden heeft gespeeld in de Serie A.

Deze ontwikkeling zorgt voor nog meer kopzorgen bij Juventus. Eerder kwam de club al negatief in het nieuws toen Paul Pogba positief testte op het gebruik van testosteron. Ook hij hangt nu een langdurige schorsing boven het hoofd. Met de toevoeging van Fagioli aan de lijst van problemen, lijkt het erop dat De Oude Dame momenteel in zwaar weer verkeert. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en welke consequenties het zal hebben voor zowel Fagioli als Juventus.