×
Home Livescore

Sparta Rotterdam's Saito onder het mes in Manchester

Sparta Rotterdam's Saito onder het mes in Manchester
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 11 oktober 2023 17:32 uur

Sparta Rotterdam krijgt een flinke tegenslag te verwerken. De Japanse aanvaller Koki Saito zal voorlopig niet in actie kunnen komen, nadat hij in Manchester een operatie heeft ondergaan vanwege een vervelende hamstringblessure. Dit nieuws werd bekendgemaakt door RTV Rijnmond.

Tijdens de wedstrijd tegen Vitesse moest Saito gedwongen het veld verlaten nadat hij zijn hamstringblessure opliep. In eerste instantie werd gedacht dat de blessure niet al te ernstig was, maar nu blijkt het tegendeel waar te zijn. Hoelang de Spartaan precies uitgeschakeld zal zijn, is nog niet bekend, maar het lijkt erop dat hij geen speelminuten meer zal maken voor de winterstop.

Net als vorig seizoen heeft Sparta de Japanse buitenspeler gehuurd van het Belgische Lommel SK, dat onderdeel is van de City Football Group. Saito maakte vorig seizoen een sterke indruk bij de Kasteelheren en groeide uit tot een favoriet van het publiek. Dit seizoen heeft hij tot nu toe vijf wedstrijden gespeeld, waarin hij twee keer heeft gescoord.

De operatie van Saito vond plaats in Manchester, wat betekent dat Sparta haar geliefde speler voor langere tijd moet missen. Een flinke domper voor de club en de fans.