×
Home Livescore

Feyenoord in gesprek met Port of Rotterdam voor hoofdsponsorschap

Feyenoord in gesprek met Port of Rotterdam voor hoofdsponsorschap
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 11 oktober 2023 20:40 uur

Rotterdamse voetbalclub Feyenoord heeft aangekondigd op zoek te zijn naar een nieuwe hoofdsponsor. De club heeft al enkele gesprekken gevoerd met verschillende potentiële kandidaten, maar de gesprekken met Port of Rotterdam lijken het meest veelbelovend te zijn.

Feyenoord en Port of Rotterdam zien het hoofdsponsorschap als een kans om hun merk en positie in de markt te versterken. Bovendien geloven ze dat een samenwerking de lokale economie kan stimuleren en de stad op de kaart kan zetten. Een vergelijkbaar partnerschap bestaat al tussen PSV en Brainport Eindhoven.

De gesprekken met Port of Rotterdam bevinden zich momenteel in de verkennende fase. Feyenoord is op zoek naar een hoofdsponsor die zich voor minstens vier jaar wil binden, om zo rust en continuïteit te waarborgen. Het is echter nog niet duidelijk of Port of Rotterdam aan deze specifieke wens kan voldoen.

De club is op zoek naar een hoofdsponsor die past bij de ambities en waarden van Feyenoord. Daarnaast streven ze naar een bedrag van minstens acht miljoen euro per seizoen.