×
Home Livescore

Onzekerheid rondom blessure Noa Lang: PSV houdt adem in

Onzekerheid rondom blessure Noa Lang: PSV houdt adem in
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 11 oktober 2023 21:17 uur

Er is onrust ontstaan rondom de blessure van een mysterieuze voetballer genaamd Noa Lang. Het lijkt erop dat zijn blessure ernstiger is dan aanvankelijk gedacht. Er heerst nog veel onzekerheid over zijn terugkeer op het voetbalveld bij de hervatting van de Eredivisie.

Tijdens de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam (0-4) afgelopen weekend moest Lang het veld verlaten vanwege een hamstringblessure. Tot overmaat van ramp heeft hij zich ook afgemeld bij het Nederlands elftal voor de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden tegen Frankrijk en Griekenland. Dit nieuws werd zondagavond bekendgemaakt en zorgde voor de nodige bezorgdheid.

Volgens bronnen van het Eindhovens Dagblad heeft PSV besloten om Lang rust te geven. In deze rustperiode zal er nauwlettend worden gekeken naar de ontwikkeling van zijn blessure. Het is echter nog onduidelijk of hij volgende week donderdag, wanneer de meeste internationals weer terugkeren, weer speelklaar zal zijn. Zijn aanwezigheid is geen zekerheid, maar ook niet uitgesloten.

De competitie hervat voor PSV op 21 oktober met een wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Slechts drie dagen later staat de cruciale Champions League-wedstrijd tegen RC Lens op het programma. Met slechts één punt uit twee wedstrijden is een overwinning in Frankrijk noodzakelijk om uitzicht te houden op overwintering op het hoogste podium.

Het is afwachten hoe de situatie van Noa Lang zich zal ontwikkelen. Zal hij op tijd herstellen en zijn team kunnen ondersteunen in deze belangrijke wedstrijden? De spanning stijgt en de fans hopen op een spoedig herstel van hun geliefde speler.