×
Home Livescore

Internazionale jaagt op Feyenoord-spits Gimenez, maar moet geduld hebben

Internazionale jaagt op Feyenoord-spits Gimenez, maar moet geduld hebben
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 11 oktober 2023 22:17 uur

Het gonst van de geruchten in de voetbalwereld: er wordt gefluisterd dat Internazionale zijn oog heeft laten vallen op de talentvolle spits Santiago Gimenez van Feyenoord. De Italiaanse club, ook wel bekend als I Nerazzurri, zal echter geduld moeten hebben, want een transfer in januari lijkt niet aan de orde te zijn.

Vorige week druppelde het nieuws door dat verschillende topclubs interesse hebben getoond in Gimenez. Zelfs La Repubblica, een van de grootste kranten in Italië, heeft dit bevestigd. Inter, Real Madrid, Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur houden de Mexicaanse aanvaller nauwlettend in de gaten. Naar verluidt bedraagt de vraagprijs maar liefst vijftig miljoen euro.

Giuseppe Marotta, voorzitter van de raad van bestuur, en Piero Ausilio, sportief directeur bij Inter, zijn beiden zeer onder de indruk van Gimenez. Met name Ausilio volgt de verrichtingen van de Feyenoord-aanvaller al geruime tijd. In Milaan beseffen ze dat de prijs van Gimenez gedurende dit seizoen alleen maar verder kan stijgen.

Om de concurrentie voor te zijn, zou Inter zelfs al contact hebben opgenomen met Feyenoord. Helaas voor de Italianen hebben ze een nul op het rekest gekregen: de Rotterdamse club heeft alle gesprekken over transfers tot en met januari geblokkeerd en uitgesteld naar de zomer. Dit heeft Inter echter niet ontmoedigd, want ze hebben al contact gezocht met Gimenez en zijn zaakwaarnemers. En naar verluidt staat de spits niet onwelwillend tegenover een overstap naar Inter. Volgens bronnen zal de Italiaanse topclub de komende maanden een tandje bijzetten om de transfer te realiseren.