×
Home Livescore

Ron Jans en FC Utrecht herpakken zich met overwinning op NEC

Ron Jans en FC Utrecht herpakken zich met overwinning op NEC
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 12 oktober 2023 16:08 uur

Ron Jans en zijn team FC Utrecht hebben eindelijk weer een overwinning behaald. In een oefenwedstrijd tegen NEC wisten ze met 2-1 te winnen, ondanks de slechte prestaties van de ploeg in de Eredivisie. Deze overwinning komt op het juiste moment, anderhalve week voor het belangrijke duel met Ajax.

FC Utrecht moest het stellen zonder een aantal spelers, waaronder Ole Romeny, Bart Ramselaar, Hidde ter Avest, Souffian Al Karaouani en Zidane Iqbal, vanwege interlandverplichtingen en blessures. Maar dit bleek geen probleem te zijn tegen NEC. Na tien minuten opende Anthony Descotte al de score voor FC Utrecht. Bas Dost trok de stand gelijk na iets meer dan een half uur spelen, maar vlak voor rust zorgde Can Bozdogan ervoor dat Utrecht er met de winst vandoor ging.

De start van Jans bij FC Utrecht was veelbelovend, met een 1-3 overwinning op Heracles Almelo halverwege september. Maar daarna volgden nederlagen tegen NEC (3-0), Almere City (0-2) en FC Volendam (1-0). Op dit moment staat FC Utrecht op de laatste plaats in de Eredivisie met slechts drie punten uit acht wedstrijden. Na de interlandperiode gaat het team van Jans de competitie voortzetten met een thuiswedstrijd tegen Ajax, dat op dit moment op de zestiende plaats staat met vijf punten uit zes wedstrijden.