×
Home Livescore

"Wijnaldum nog steeds in beeld voor Oranje-selectie" - Koeman

ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 12 oktober 2023 16:48 uur

Nieuwe ontwikkelingen rondom Georginio Wijnaldum (34) zorgen voor opschudding in de voetbalwereld. Bondscoach Ronald Koeman heeft namelijk onthuld dat hij een opmerkelijk appje heeft ontvangen van niemand minder dan Steven Gerrard, de trainer van Al Ettifaq uit Saudi-Arabië. Dit bericht bevestigt dat Wijnaldum nog steeds in de race is voor een plek in het Nederlands elftal.

Koeman is vol lof over Wijnaldum, die volgens hem een zware tijd heeft gehad bij zijn voormalige club Paris Saint-Germain. Ondanks deze uitdagingen is de negentigvoudig Oranje-international nog lang niet afgeschreven. "Ik heb beelden van zijn wedstrijden ontvangen en Steven Gerrard heeft mij persoonlijk laten weten dat Wijnaldum in topvorm verkeert", aldus Koeman.

Opvallend genoeg speelt Wijnaldum momenteel in Saudi-Arabië, maar dit lijkt voor Koeman geen enkel probleem te zijn. Hij is van mening dat de competitie daar steeds sterker wordt, gezien de kwaliteit van spelers die de overstap maken. "Het is zeker geen slechte competitie om Wijnaldum in overweging te nemen. Hij staat nog steeds op ons lijstje, maar ik vond het nu nog te vroeg om een definitieve beslissing te nemen", verklaart de bondscoach.

Met deze nieuwe informatie blijft het dus spannend of Wijnaldum uiteindelijk een plek zal veroveren in het Nederlands elftal. De voetbalwereld kijkt vol verwachting uit naar de volgende ontwikkelingen rondom deze getalenteerde speler.