×
Home Livescore

Van Praag en Van Gaal strijden voor vroege komst Kroes bij Ajax

Van Praag en Van Gaal strijden voor vroege komst Kroes bij Ajax
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 12 oktober 2023 21:49 uur

In een verrassende wending laten Michael van Praag en Louis van Gaal zich niet ontmoedigen door het nieuws dat Alex Kroes pas over enkele jaren aan de slag zal gaan als de nieuwe algemeen directeur van Ajax. De voorzitter van de raad van commissarissen, Van Praag, en de adviseur van de commissarissen, Van Gaal, hebben een geheime ontmoeting gehad met de directeuren van AZ, Robert Eenhoorn en René Neelissen, om te bespreken of Kroes eerder kan beginnen. Dit opmerkelijke nieuws is naar buiten gebracht door De Telegraaf, die zich baseert op betrouwbare bronnen binnen en buiten de Amsterdamse club.

De gesprekken tussen Van Praag, Van Gaal, Eenhoorn en Neelissen zijn naar verluidt zeer constructief verlopen. Er wordt gefluisterd dat er zelfs al concrete plannen zijn gemaakt om Kroes eerder naar Ajax te halen. Hoewel de details van deze plannen nog niet bekend zijn, lijkt het erop dat de betrokken partijen vastberaden zijn om een oplossing te vinden.

De mogelijke vroegtijdige komst van Kroes zou een enorme impuls kunnen geven aan Ajax. Met zijn uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van management en voetbal, wordt Kroes gezien als de ideale kandidaat om de club naar nieuwe hoogten te leiden. Zowel Van Praag als Van Gaal zijn ervan overtuigd dat Kroes de juiste persoon is voor deze belangrijke positie.

Hoewel er nog geen officiële verklaring is afgegeven door zowel Ajax als AZ, gonst het van de geruchten in de voetbalwereld. Fans en analisten speculeren over de mogelijke gevolgen van een vroegtijdige komst van Kroes. Zal dit de start zijn van een nieuw tijdperk voor Ajax? Zullen er grote veranderingen plaatsvinden binnen de club? De tijd zal het leren.

Voor nu blijft het afwachten hoe de gesprekken tussen Van Praag, Van Gaal, Eenhoorn en Neelissen zich zullen ontwikkelen. Eén ding is zeker: de voetbalwereld houdt zijn adem in en wacht vol spanning op meer nieuws over deze opmerkelijke ontwikkeling.