×
Home Livescore

Bayern München jaagt op Kalvin Phillips van Manchester City!

Bayern München jaagt op Kalvin Phillips van Manchester City!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 oktober 2023 10:17 uur

In een verrassende wending van de transfergeruchten heeft Bayern München zijn oog laten vallen op een onverwachte prooi. De Duitse grootmacht is van plan om deze zomer een gedurfde poging te wagen om Kalvin Phillips weg te lokken bij Manchester City.

Terwijl de zomerse transferwindow vorig jaar nog teleurstellend eindigde met het afketsen van de overstap van Joao Palhinha, blijft Bayern-trainer Thomas Tuchel vastberaden om zijn middenveld te versterken. Hoewel de Portugees nog steeds hoog op het verlanglijstje staat, heeft de club ook zijn blik gericht op de bankzitter van Pep Guardiola.

Phillips, een talentvolle middenvelder, heeft misschien niet altijd de kans gekregen om zijn vaardigheden te tonen bij Manchester City, maar Bayern ziet zijn potentieel en is vastbesloten om hem naar de Allianz Arena te halen. Met zijn dynamische speelstijl en vermogen om zowel aanvallend als verdedigend werk te verrichten, zou hij een waardevolle aanwinst zijn voor het team van Tuchel.

De onderhandelingen tussen de clubs beloven echter niet gemakkelijk te worden. Manchester City zal niet snel bereid zijn om een van hun talenten te laten gaan, vooral niet aan een concurrent in de Champions League. Maar Bayern is vastberaden en zal er alles aan doen om Phillips te overtuigen om de overstap te maken.

Het is een gedurfde zet van Bayern München, maar als ze erin slagen om Phillips binnen te halen, zou het een enorme versterking zijn voor hun middenveld. De komende maanden zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen en het zal interessant zijn om te zien of Bayern erin slaagt om hun doelwit weg te kapen bij Manchester City.