×
Home Livescore

Negatieve verhalen over Beuker: 'Borstkloppertje' bij AZ genoemd

Negatieve verhalen over Beuker: 'Borstkloppertje' bij AZ genoemd
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 oktober 2023 13:17 uur

Opmerkelijke verhalen bereiken ons over Marijn Beuker, de beoogde nieuwe directeur voetbal van Ajax. Valentijn Driessen, altijd goed ingevoerd in de sportwereld, heeft namelijk enkele negatieve geluiden opgevangen over deze voetbalprofessional. Volgens Driessen werd Beuker bij zijn vorige werkgever, het Schotse Queen's Park, liefkozend 'borstkloppertje' genoemd.

Deze week kwam naar buiten dat Beuker, op aanbeveling van niemand minder dan Louis van Gaal, in beeld is om een belangrijke rol te gaan vervullen bij Ajax. Als directeur voetbal zou de 39-jarige Beuker een cruciale rol spelen in de wederopbouw van de club. Echter, Driessen heeft ook minder positieve verhalen gehoord over Beuker, zo vertelt hij openhartig bij het programma 'In de Wandelgangen van Vandaag Inside'.

"Hoewel Beuker bekend staat als een competente professional, schijnt hij nogal narcistisch te zijn en geobsedeerd door zichzelf", onthult Driessen. "Ik heb vernomen dat hij weliswaar inhoudelijk goede prestaties kan leveren, maar dat hij altijd maar blijft praten over Louis van Gaal. Zelfs in Schotland was dat het geval. Bovendien beweert hij vijf talen te spreken, maar in werkelijkheid zijn dat er slechts drie. Ik ben benieuwd of hij zijn beloftes kan waarmaken."

Driessen trekt ook de loftrompet over de jeugdopleiding van AZ, waar Beuker naar verluidt verantwoordelijk voor zou zijn geweest. "Ik vind het prachtig dat de AZ-opleiding zo geprezen wordt, maar ik daag Beuker uit om eens een speler te noemen die door AZ is opgeleid en nu in de Europese top speelt", daagt Driessen uit.

Met deze onthullingen werpt Driessen een nieuw licht op de mogelijke aanstelling van Marijn Beuker bij Ajax. Het is afwachten hoe dit verhaal zich verder ontwikkelt en of Beuker in staat zal zijn om de hoge verwachtingen waar te maken.