×
Home Livescore

Kökcü's magische doelpunt bekroond tot beste van de maand

Kökcü's magische doelpunt bekroond tot beste van de maand
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 oktober 2023 16:48 uur

Een sensationeel doelpunt heeft de harten van voetbalfans in Portugal veroverd. Het was niemand minder dan Orkun Kökcü, voormalig Feyenoord-speler, die begin september de show stal tijdens de wedstrijd tussen Benfica en Vitória SC. In een overtuigende 4-0 overwinning wist Kökcü op magistrale wijze het derde doelpunt van zijn team te scoren, vlak voor het rustsignaal.

Het moment van glorie vond plaats net buiten het zestienmetergebied, toen Ángel Di María de bal perfect naar Kökcü speelde. Zonder enige aarzeling nam de middenvelder de bal aan en plaatste deze met precisie in de verre hoek, waardoor de kansloze keeper van Vitória geen schijn van kans had. Een doelpunt dat de geschiedenisboeken in zal gaan als een staaltje pure klasse.

Op dit moment staat Benfica op de tweede plaats in de competitie, slechts één punt achter koploper Sporting. Kökcü heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van zijn team, met zeven basisplaatsen in acht wedstrijden. Helaas moest hij het laatste duel tegen Estoril Praia aan zich voorbij laten gaan vanwege een blessure, maar zijn impact op het veld blijft onmiskenbaar.

Met zijn technische vaardigheden en ongeëvenaarde doelpunten heeft Kökcü bewezen een ware aanwinst te zijn voor Benfica. Het is dan ook geen verrassing dat zijn doelpunt is uitgeroepen tot doelpunt van de maand in Portugal. Een prestatie die zijn talent en toewijding aan het spel weerspiegelt. Voetballiefhebbers kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst nog meer in petto heeft voor deze jonge sterspeler.