×
Home Livescore

Jude Bellingham: De Jongste Sensatie van Real Madrid!

Jude Bellingham: De Jongste Sensatie van Real Madrid!
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 oktober 2023 17:17 uur

In een opmerkelijk interview met TNT Sports heeft voormalig Manchester United-speler Paul Scholes zijn bewondering uitgesproken voor de jonge Jude Bellingham. Volgens Scholes is er nog nooit eerder een speler van zo'n jonge leeftijd geweest die zo'n indrukwekkende prestaties heeft geleverd als de middenvelder van Real Madrid.

"Jude Bellingham is, gezien zijn leeftijd en wat hij al heeft bereikt in zijn korte carrière, beter dan alles wat we ooit hebben gezien", verklaarde Scholes. Hij kon zijn teleurstelling niet verbergen toen hij vertelde dat Manchester United bijna de jonge Engelsman had weten binnen te halen toen hij nog voor Birmingham speelde. Helaas koos Bellingham ervoor om naar Borussia Dortmund te gaan, en Scholes moet toegeven dat dit een goede keuze is gebleken.

"Het was een moedige beslissing. Hij straalt zoveel zelfvertrouwen, vastberadenheid en professionaliteit uit. Hij heeft een ongelooflijk talent en de juiste mentaliteit", aldus Scholes. "Nu speelt hij voor een van de grootste clubs ter wereld, Real Madrid, en hij blijft gewoon schitteren alsof hij nog steeds voor Birmingham speelt. Hij valt gewoon op."

Scholes is ook vol lof over de prestaties van Bellingham. "Hij scoort doelpunten en speelt op een hoger niveau bij Real Madrid. Hij is een speler die wedstrijden voor je kan beslissen." Dit seizoen heeft Bellingham al tien doelpunten gemaakt voor Real Madrid in alle competities, waarvan acht in La Liga en twee in de Champions League. Daarnaast heeft hij ook nog eens drie assists op zijn naam staan.

Het is duidelijk dat Scholes onder de indruk is van de jonge Bellingham en zijn talent. Het is een opmerkelijke lofzang van een voormalig topspeler, die de verwachtingen voor de toekomst van Bellingham alleen maar verder opstuwt.