×
Home Livescore

Joey Veerman baalt van gemiste kans tegen Frankrijk

Joey Veerman baalt van gemiste kans tegen Frankrijk
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 14 oktober 2023 08:40 uur

Joey Veerman teleurgesteld na gemiste kans tegen Frankrijk

Na de wedstrijd tegen Frankrijk kon Joey Veerman zijn teleurstelling niet verbergen. De middenvelder miste een grote kans en wijt dit aan een ongelukkig polletje op het veld.

In een interview met ESPN sprak Veerman over de verloren wedstrijd. "Het is echt zonde. Mijn doelpunt werd afgekeurd en ik had hem gewoon moeten maken. Normaal gesproken schiet ik deze er wel in. Ik denk dat er een hobbel in het veld zat, want ik mis zo'n kans niet vaak. Volgens mij stuitert de bal net op voordat ik schiet, dat kan je wel zien."

Volgens de middenvelder kreeg Oranje genoeg kansen om de stand gelijk te trekken. "Die voorzet van Hartman vlak voor tijd, waar Bergwijn net niet bij kan. Een afgekeurd doelpunt, een gevaarlijk schot van Simons, de keeper (Maignan, red.) die de bal twee keer loslaat... er waren genoeg mogelijkheden."

Desondanks is Veerman redelijk positief over de prestatie van Oranje. "Ik denk dat we ons vooral gefocust hebben op verdedigen en dat we niet altijd goed druk konden zetten. Na het eerste doelpunt hebben we ons goed herpakt en af en toe leuk voetbal laten zien", besluit de speler.