×
Home Livescore

Reijnders maakt indruk bij Oranje na vertrek bij AZ

Reijnders maakt indruk bij Oranje na vertrek bij AZ
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 14 oktober 2023 09:16 uur

Het Nederlands elftal leed vrijdag een nederlaag tegen Frankrijk, maar er was één speler die indruk wist te maken: Tijjani Reijnders. De middenvelder, die onlangs de overstap maakte van AZ naar AC Milan, liet zien dat hij zich snel ontwikkelt en maakte ook bij Oranje een positieve indruk.

Na de wedstrijd sprak Reijnders met ESPN en was tevreden over zijn eigen prestatie. "Ik ben blij met hoe ik gespeeld heb. Maar uiteindelijk heb je er niet veel aan als je verliest. Het is jammer dat we hier geen resultaat hebben behaald. Ik denk dat iedereen het veld opging met het idee dat er iets te halen viel. We hebben ook een paar kansen gehad. Het is dan teleurstellend dat het niet lukt."

Reijnders heeft zich direct laten zien bij AC Milan en heeft nu ook bondscoach Ronald Koeman aan het denken gezet voor het volgende duel tegen Griekenland. "Het ging allemaal vrij snel bij Milan en het is fijn dat ik dat nu ook bij het Nederlands elftal kan laten zien", aldus Reijnders. De 25-jarige middenvelder verliet AZ afgelopen juli voor een bedrag van negentien miljoen euro en heeft sindsdien elke wedstrijd in de basis gestaan bij de Rossoneri.