×
Home Livescore

Cristiano Ronaldo jaagt op 900 doelpunten, maar 1000 is te hoog gegrepen

Cristiano Ronaldo jaagt op 900 doelpunten, maar 1000 is te hoog gegrepen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 14 oktober 2023 10:32 uur

Cristiano Ronaldo heeft grote ambities om zijn doelpuntentotaal naar ongekende hoogten te brengen. Na zijn indrukwekkende prestatie in de wedstrijd tegen Slowakije, waarin hij twee keer het net wist te vinden, deelde de Portugese voetballer zijn doelstelling om minimaal 900 doelpunten te bereiken.

In een interview met MARCA liet Ronaldo weten dat hij er vertrouwen in heeft dat hij dit doel zal behalen. Ondanks zijn 38-jarige leeftijd voelt hij zich fysiek sterk en geniet hij van het moment. Hij gelooft dat zijn lichaam hem beloont voor de inzet die hij de afgelopen jaren heeft getoond. "Mijn benen behandelen mij net zo goed als ik ze behandel", voegde hij eraan toe.

Deze kortetermijnvisie sluit perfect aan bij zijn streven naar 900 doelpunten. Op dit moment heeft Ronaldo volgens Transfermarkt.nl al 726 doelpunten gescoord in clubverband en na zijn recente succes tegen Slowakije staat zijn totaal voor het nationale team op 125 treffers. Dit brengt zijn huidige totaal op 851 doelpunten.

Deze ambitieuze doelstelling is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Volgens geruchten heeft Ronaldo onlangs een gesprek gehad met de president van FC Porto, Jorge Nuno Pinto da Costa. Tijdens dit gesprek zou hij zijn uitgedaagd om maar liefst 1000 doelpunten te scoren. Hoewel Ronaldo deze mijlpaal niet denkt te bereiken, is hij vastberaden om zijn doelpuntentotaal verder op te schroeven.