×
Home Livescore

Tijjani Reijnders onverschrokken en vol vertrouwen naar Griekenland

Tijjani Reijnders onverschrokken en vol vertrouwen naar Griekenland
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 14 oktober 2023 11:41 uur

Tijjani Reijnders heeft een opmerkelijke prestatie geleverd tijdens zijn eerste optreden in het Nederlands elftal tegen Frankrijk. De 25-jarige middenvelder, die bekend staat om zijn onconventionele speelstijl, voetbalde met een ongekende bravoure en liet zich niet intimideren door de tegenstander. In een interview met Jeroen Stekelenburg van de NOS legde Reijnders uit dat hij tijdens de wedstrijd "met schijt" voetbalde, wat eigenlijk betekent dat hij zich niets aantrok van de druk en volledig vertrouwde op zijn eigen kwaliteiten.

Reijnders legde verder uit dat hij altijd uitkijkt naar wedstrijden en dat de gezonde spanning hem juist motiveert. Hij voelt zich vrij op het veld en is vastberaden om zijn team te helpen met zijn unieke vaardigheden. Voor Reijnders betekent "met schijt" voetballen dat hij zich niet laat beïnvloeden door de tegenstander en altijd laat zien dat hij beter is dan zijn directe tegenstander. Met deze mindset gaat hij vaak de wedstrijd in.

Hoewel het Nederlands elftal met 1-2 verloor van Frankrijk, zag Reijnders positieve ontwikkelingen in het team van Ronald Koeman. Hij merkte op dat de spelers steeds meer vertrouwd raken met de formatie en dat de patronen steeds beter terugkomen. Dit stelt hen in staat om sneller de vrije man te vinden en gebruik te maken van de snelheid van spelers zoals Malen, die achter de verdediging kunnen worden gestoken. Reijnders gelooft dat er nog meer vooruitgang mogelijk is en kijkt uit naar de komende wedstrijden.

De aankomende wedstrijd tegen Griekenland, die bekend staat om zijn intense sfeer, baart Reijnders geen zorgen. Met een zelfverzekerde glimlach verklaarde hij dat het team er alles aan zal doen om het Griekse publiek stil te krijgen. Hij heeft volledig vertrouwen in het vermogen van het team om met 100% inzet te spelen en is ervan overtuigd dat ze succes zullen behalen.