Home Livescore

Hirving Lozano schittert in oefenduel Mexico tegen Ghana

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 15 oktober 2023 09:32 uur

In een spectaculair oefenduel tussen Mexico en Ghana heeft Hirving Lozano zijn klasse laten zien. De vleugelaanvaller van PSV speelde een cruciale rol in de overwinning van zijn team in de nacht van zaterdag op zondag.

Hoewel Lozano bij zijn terugkeer naar PSV nog niet altijd een vaste basisplaats heeft, stond hij wel in de basisopstelling van Mexico tegen Ghana. Daarbij nam Mohammed Kudus de 10-positie in voor Ghana. Lozano opende kort na rust de score in het Bank of America Stadium. Hij sneed vanaf de linkerkant naar binnen en schoot de bal in de korte hoek.

Na zijn doelpunt werd Lozano al snel gewisseld. Mexico, dat ook spelers als Jorge Sánchez (gehuurd van Porto) en Edson Álvarez (voormalig Ajax-speler) opstelde, wist twintig minuten voor tijd de voorsprong te verdubbelen naar 0-2. De treffer kwam op naam van Uriel Antuna, die eerder bij FC Groningen speelde. In de slotfase mocht Santiago Gimenez nog invallen, maar de spits van Feyenoord kon geen grote rol meer spelen in de wedstrijd.