×
Home Livescore

Bonucci op de hoogte van gokgedrag Juventus-speler Fagioli

Bonucci op de hoogte van gokgedrag Juventus-speler Fagioli
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 15 oktober 2023 10:17 uur

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen is naar voren gekomen dat Leonardo Bonucci, de verdediger van Union Berlin, al vroeg op de hoogte was van de vermeende duistere gokpraktijken van Juventus-middenvelder Nicolo Fagioli. Dit schokkende nieuws werd onthuld door La Repubblica, een gerenommeerde bron binnen de sportwereld.

De hoofdrolspeler in dit Italiaanse gokschandaal, Fagioli, werd deze week gedwongen om zijn telefoon af te staan aan de openbaar aanklager van Turijn. Uit de gesprekken op zijn telefoon kwam naar voren dat hij contact had gehad met Bonucci over zijn gokgedrag. Het is echter belangrijk om op te merken dat er tot op heden geen bewijs is dat Bonucci zich schuldig heeft gemaakt aan dergelijke illegale praktijken.

Volgens La Repubblica waren er meerdere personen, wiens identiteit niet bekend is gemaakt, op de hoogte van Fagioli's gokactiviteiten. Het vermoeden bestaat dat een van hen zich binnen de technische staf van Juventus bevindt. Momenteel wordt de zaak onderzocht en er wordt verwacht dat er nog meer personen binnen de Italiaanse voetbalwereld op de hoogte waren van de vermeende 'gokverslaving' van Fagioli.

Naast Fagioli zijn ook Nicolò Zaniolo en Sandro Tonali deze week in verband gebracht met vergelijkbare vergrijpen. Deze middenvelders, respectievelijk spelend voor Galatasaray en Newcastle United, zouden naar verluidt poker en blackjack hebben gespeeld op illegale websites. Bovendien worden ze verdacht van het wedden op wedstrijden, wat de ernst van de situatie alleen maar versterkt.