×
Home Livescore

Vermeeren, de nieuwe Iniesta, in trek bij topclubs!

Vermeeren, de nieuwe Iniesta, in trek bij topclubs!
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 15 oktober 2023 10:33 uur

Volgens een recent bericht van The Express heeft Arsenal grote belangstelling voor een opkomend talent genaamd Arthur Vermeeren. Deze achttienjarige middenvelder speelt momenteel een cruciale rol bij Royal Antwerp FC onder leiding van trainer Mark van Bommel, en dat is niet onopgemerkt gebleven bij verschillende topclubs.

Naast Arsenal zijn er nog tal van andere clubs die Vermeeren graag aan hun selectie zouden toevoegen. Manchester United, Liverpool, FC Barcelona, West Ham United en Brighton & Hove Albion hebben volgens het Engelse medium ook al interesse getoond. Het lijkt erop dat Vermeeren een gewild doelwit is op de transfermarkt.

Arsenal hoopt Vermeeren tijdens de komende winterse transferperiode binnen te halen, zo meldt The Express. De getalenteerde middenvelder, die al vergeleken wordt met grootheden als Andres Iniesta en Xavi, zou naar verluidt zo'n zeventien miljoen euro moeten kosten. Een behoorlijk bedrag voor een jonge speler, maar gezien zijn potentieel lijkt het een investering die de moeite waard kan zijn.

Het is echter niet alleen Arsenal dat Vermeeren in het vizier heeft. Ook andere clubs hebben hun oog laten vallen op de rechtsbenige speler. Met nog een contract bij Antwerp tot medio 2026, zal het niet gemakkelijk zijn om hem los te weken. Maar met zijn indrukwekkende prestaties dit seizoen, waarin hij alle tien competitiewedstrijden heeft gespeeld en zelfs zijn debuut heeft gemaakt in de Champions League tegen Barcelona en Shakhtar Donetsk, is het duidelijk dat Vermeeren klaar is voor een stap naar een hoger niveau.

Het wordt interessant om te zien welke club er uiteindelijk in slaagt om Vermeeren aan te trekken. Met zoveel interesse van verschillende topclubs zal het een spannende strijd worden. Maar één ding is zeker: Vermeeren heeft de aandacht van de voetbalwereld getrokken en zijn toekomst ziet er veelbelovend uit.