×
Home Livescore

FC Barcelona wil Joao Félix definitief overnemen van Atlético Madrid

FC Barcelona wil Joao Félix definitief overnemen van Atlético Madrid
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 15 oktober 2023 12:49 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen heeft FC Barcelona plannen aangekondigd om deze zomer een gedurfde zet te maken en Joao Félix definitief over te nemen van Atlético Madrid. De Catalanen zijn na een intensieve evaluatieperiode van enkele maanden volledig overtuigd geraakt van de kwaliteiten van de getalenteerde Portugees. Dit opmerkelijke nieuws werd onthuld door de Spaanse krant Sport, die zich baseert op betrouwbare bronnen binnen de club.

Een anonieme bron binnen Barcelona verklaarde: "We hebben het hele seizoen de tijd om een voorstel te formuleren waarmee we Félix kunnen overhalen om de overstap naar Barcelona te maken. Zijn prestaties hebben ons enorm verheugd en hij heeft zich geliefd gemaakt bij iedereen binnen de club." Sinds zijn komst heeft Félix al acht wedstrijden gespeeld voor Barcelona, waarin hij maar liefst drie doelpunten heeft gescoord en evenveel assists heeft gegeven.

Het is echter geen geheim dat Atlético Madrid in 2019 een aanzienlijk bedrag van 127 miljoen euro heeft neergelegd om Félix over te nemen van Benfica. Dit maakt een definitieve transfer naar Barcelona een complexe aangelegenheid, gezien de financiële implicaties voor het clubbestuur. Hoewel de aanvaller momenteel niet in de beste verstandhouding verkeert met de fans en de selectie van Atlético, willen de directeuren wel een aanzienlijk deel van de transfersom terugverdienen bij zijn vertrek. Gezien de huidige financiële situatie van Barcelona, lijkt een nieuwe huurovereenkomst op dit moment een meer haalbare optie te zijn.

Deze mogelijke overgang van Joao Félix naar Barcelona belooft een spannend hoofdstuk te worden in de voetbalwereld. Zowel fans als experts zullen met grote belangstelling de ontwikkelingen volgen en speculeren over de impact die deze transfer kan hebben op zowel Barcelona als Atlético Madrid.