×
Home Livescore

Wout Weghorst fit voor wedstrijd tegen Griekenland, goed nieuws voor Koeman

Wout Weghorst fit voor wedstrijd tegen Griekenland, goed nieuws voor Koeman
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 15 oktober 2023 19:32 uur

Fantastisch nieuws voor de Nederlandse voetbalcoach Ronald Koeman: hij kan hoogstwaarschijnlijk rekenen op de aanwezigheid van Wout Weghorst in de wedstrijd tegen Griekenland, zo meldt Koeman zelf tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd. Na zijn blessure tegen Frankrijk lijkt de spits weer fit te zijn.

"Volgens Wout heeft hij gewoon getraind en is hij klaar voor morgen", aldus Koeman over de TSG Hoffenheim-speler. "Hij heeft vanochtend volledig deelgenomen aan de training", voegde bondscoach Ronald Koeman eraan toe tijdens een persmoment. "Als hij geen negatieve reactie krijgt, kan hij meespelen. Ik denk dat hij fit genoeg is."

Op zaterdagmiddag trainde Weghorst nog apart van de groep bij het Nederlands elftal, maar op zondag kon hij weer met de rest meetrainen. De spits had last van zijn knie, maar als er geen reactie volgt, zal hij dus fit genoeg zijn om tegen de Grieken te spelen. Het is hetzelfde team waartegen hij een maand geleden nog wist te scoren tijdens de 3-0 overwinning van het Nederlands elftal.