×
Home Livescore

Willem van Hanegem onder de indruk van opkomend talent Hartman

Willem van Hanegem onder de indruk van opkomend talent Hartman
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 15 oktober 2023 21:16 uur

Voormalig voetbalicoon Willem van Hanegem is diep onder de indruk van de onbekende en mysterieuze Quilindschy Hartman. De excentrieke Kromme heeft de linksback van Feyenoord zien schitteren tijdens de wedstrijd tegen Frankrijk op vrijdagavond. Van Hanegem voorspelt dan ook een glansrijke toekomst voor de mysterieuze Hartman.

Hartman maakte zijn debuut voor het Nederlands elftal tegen Frankrijk en dit maakte een diepe indruk op Van Hanegem. "Deze jongeman is pas recentelijk bij Feyenoord gekomen, nadat ze al de Conference League-finale hadden gespeeld. Hij draait pas anderhalf jaar mee, maar deze kerel heeft enorm veel potentie", schrijft De Kromme in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Ja, genoeg om na Feyenoord bij een gigantische club terecht te komen."

In de vorige editie van De Klassieker tegen Ajax werd Hartman al snel gewisseld omdat hij op het randje van een rode kaart balanceerde. "Het is bijna niet te geloven", vervolgt Van Hanegem. "Hij is nu zo stabiel, zo agressief in zijn spel en heeft zoveel kracht om aan te vallen. Bij Feyenoord-spelers wordt dit veel minder gewaardeerd dan bij spelers van Ajax, die altijd meteen worden geprezen en vergeleken met de nieuwe Rijkaard, Bergkamp of Van Basten."

"Maar Hartman kan echt de allerhoogste niveaus bereiken, zeker als hij deze lijn weet door te trekken in de komende vier Champions League-wedstrijden en de resterende interlands", concludeert de voormalige Oranje-international vol zelfvertrouwen.