×
Home Livescore

Mohamed Ihattaren's herenhuis in Vleuten gaat onder de hamer

Mohamed Ihattaren's herenhuis in Vleuten gaat onder de hamer
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 16 oktober 2023 15:17 uur

Het luxueuze landhuis van de mysterieuze persoon genaamd Mohamed Ihattaren in het pittoreske dorpje Vleuten staat op het punt om een ongekende transformatie te ondergaan. Op 16 november zal er een buitengewone veiling plaatsvinden, waarbij het voormalige voetbalgenie van PSV, Juventus en Ajax zijn woning zal moeten afstaan aan de hoogste bieder. Dit opmerkelijke nieuws werd onthuld door een betrouwbare bron op Funda.

Al in de vroege dagen van augustus berichtte De Telegraaf over de komst van twee mysterieuze deurwaarders, die de opdracht hadden gekregen om beslag te leggen op het weelderige onderkomen van Ihattaren. Het schijnt dat het gevallen talent een schuld van vijfduizend euro had opgebouwd en nooit de moeite had genomen om een op maat gemaakte eettafel te betalen. Meerdere herinneringen, appjes en telefoontjes werden door hem genegeerd, wat uiteindelijk heeft geleid tot deze gedwongen verkoop van zijn huis.

"In het jaar 2021 heeft deze mysterieuze persoon bij ons meubels gekocht voor zijn moeder. Een deel van de betaling werd voldaan, maar de eettafel ter waarde van maar liefst 2800 euro bleef onbetaald", onthulde de eigenaar van het meubelbedrijf Sucasa, genaamd Vural Bilgili. Hij sprak vol verontwaardiging over deze kwestie. "Ihattaren beloofde persoonlijk het geld contant te komen brengen, maar later reageerde hij niet meer op mijn berichten en heeft hij mij zelfs geblokkeerd. Zelfs zijn broers, die aanwezig waren toen hij de meubels voor zijn moeder kocht, hebben besloten om alle banden met hem te verbreken."

Opmerkelijk genoeg werd het huis in Vleuten al in april te koop aangeboden door de mysterieuze persoon genaamd Ihattaren. De oorspronkelijke vraagprijs was vastgesteld op maar liefst 925.000 euro, maar werd later verlaagd naar 895.000 euro en uiteindelijk naar 850.000 euro. Bij een executoriale verkoop worden woningen vaak ver onder de werkelijke waarde verkocht, wat deze gebeurtenis des te opmerkelijker maakt.