×
Home Livescore

Griekse man zorgt voor chaos en ruzie bij Oranje

Griekse man zorgt voor chaos en ruzie bij Oranje
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 oktober 2023 07:49 uur

Na de overwinning van het Nederlands elftal op Griekenland (0-1) werd Quilindschy Hartman maandagavond tijdens een interview in de mixed zone geconfronteerd met een opmerkelijke gebeurtenis. Volgens ESPN-verslaggever Pascal Kamperman ontstond er een flinke ruzie tussen een Griekse man en iedereen van de KNVB.

Voordat Hartman voor de camera van ESPN verscheen, gaf Kamperman al aan dat het behoorlijk chaotisch was in de mixed zone. De Griekse man leek compleet door het lint te zijn gegaan en maakte ruzie met vrijwel iedereen van het Nederlands elftal. Tijdens het interview met Hartman waren luide geluiden op de achtergrond te horen, wat erop duidde dat de persoon in kwestie nog steeds niet gekalmeerd was.

Hartman, die het tafereel van een afstandje gadesloeg, stelde zijn fans uit Rotterdam gerust: "Het is hier veilig, Feyenoord-supporters, maak je geen zorgen." Waarom de Griekse man zo'n woede-uitbarsting had, is nog niet duidelijk. Kamperman vertelde later dat Monique Kessels, die verantwoordelijk is voor de perszaken bij de KNVB, bijna door de politie en beveiliging uit de mixed zone werd verwijderd omdat de Griekse man dat nodig vond en vond dat zij daar niet mocht staan. Kessels staat bekend als een vriendelijke en behulpzame persoon, dus het is onbegrijpelijk waarom de Griekse man zo'n probleem met haar had.