×
Home Livescore

PSV's lappenmand: goed nieuws voor Mauro Júnior en Armando Obispo, minder goed nieuws voor Malik Tillman en Noa Lang

PSV's lappenmand: goed nieuws voor Mauro Júnior en Armando Obispo, minder goed nieuws voor Malik Tillman en Noa Lang
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 oktober 2023 11:49 uur

PSV heeft zowel positieve als minder positieve ontwikkelingen te melden wat betreft de blessurelijst. Mauro Júnior en Armando Obispo lijken op weg te zijn naar een spoedig herstel, terwijl Malik Tillman en Noa Lang afwezig waren op het trainingsveld in het Philips Stadion, zo meldt een betrouwbare bron.

Noa Lang moest tijdens de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam, die PSV met 0-4 wist te winnen, al in de eerste helft het veld verlaten vanwege hamstringklachten. De buitenspeler heeft nu extra rust gekregen en is nog niet klaar om weer te trainen. Later deze week zal er een nieuwe beoordeling plaatsvinden over zijn fitheid. In eerste instantie hoopte PSV-trainer Peter Bosz dat Lang op tijd hersteld zou zijn voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard, maar het lijkt erop dat hij nog wat meer tijd nodig heeft.

Tillman heeft ervoor gekozen om niet met het nationale team naar de Verenigde Staten af te reizen, omdat ook hij niet fit is. De Amerikaanse speler nam ook niet deel aan de groepstraining. Gelukkig zijn er wel positieve ontwikkelingen te melden, aangezien zowel Mauro Júnior als Obispo op de weg terug zijn. Het duo heeft langdurig aan de zijlijn gestaan vanwege knieblessures.