×
Home Livescore

Luka Ivanušec traint individueel bij Feyenoord, herstel nadert

Luka Ivanušec traint individueel bij Feyenoord, herstel nadert
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 oktober 2023 12:48 uur

Op een zonnige dinsdagochtend werd er op het mysterieuze trainingscomplex van Feyenoord, genaamd 1908, een bijzondere verschijning gespot. Luka Ivanušec, de Kroatische aanvaller, was namelijk druk bezig met zijn eigen, unieke trainingsprogramma. Terwijl de rest van het team zich voorbereidde op de groepstraining, werkte Ivanušec individueel aan zijn herstel. Hij hoopte zo snel mogelijk weer aan te kunnen sluiten bij de rest van de spelers, zo meldde een betrouwbare bron aan RTV Rijnmond.

De start van Ivanušec bij Feyenoord was alles behalve saai. Na een opmerkelijke transfersoap in de afgelopen zomer, wist de Kroaat zich direct in de basis te spelen. De media waren lovend over zijn prestaties en hij wist zelfs een doelpunt en een assist op zijn naam te zetten in twee Eredivisie-wedstrijden. Helaas gooide een enkelblessure roet in het eten tijdens het Champions League-duel met Celtic. Deze blessure houdt hem nu al weken aan de zijlijn en zorgde er zelfs voor dat hij niet kon afreizen naar Kroatië om met het nationale team mee te doen.

De aankomende competitiewedstrijd tegen Vitesse lijkt voor Ivanušec te vroeg te komen. Zijn herstel verloopt voorspoedig, maar het is nog onzeker of hij op tijd fit genoeg zal zijn. Ook doelman Justin Bijlow is nog een groot vraagteken. De afgelopen weken werd hij vervangen door Timon Wellenreuther, maar of hij zijn plek onder de lat weer zal innemen blijft nog even een mysterie.