×
Home Livescore

Tonali's gokverslaving onthuld: strijd en steun van Newcastle United

Tonali's gokverslaving onthuld: strijd en steun van Newcastle United
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 oktober 2023 16:09 uur

In een opmerkelijke wending heeft Giuseppe Riso, de vertegenwoordiger van Sandro Tonali, onthuld dat de middenvelder van Newcastle United verslaafd is aan een ongewone hobby. Volgens Riso heeft Tonali te maken met een gokverslaving, wat voor de nodige opschudding heeft gezorgd. De belangenbehartiger van de 23-jarige voetballer deelde dit nieuws met La Gazetta dello Sport.

Riso sprak vol vertrouwen over de situatie van Tonali en verklaarde: "Sandro voert momenteel een hevige strijd tegen zijn gokverslaving, maar ik geloof dat hij deze wedstrijd zal winnen. Hij is momenteel erg verdrietig en geschokt, maar ik hoop dat deze ervaring zijn leven zal verbeteren en anderen zal helpen die in dezelfde situatie verkeren. Daarnaast wil ik graag mijn waardering uitspreken voor Newcastle United, die Sandro goed hebben gesteund gedurende deze moeilijke periode."

Afgelopen weekend werd bekend dat Tonali gedwongen was om het Italiaanse nationale team te verlaten. De middenvelder, die afgelopen zomer de overstap maakte van AC Milan naar Newcastle United, is betrokken bij een onderzoek naar illegale gokpraktijken.

Als gevolg van dit onderzoek kon Tonali niet deelnemen aan de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Malta, die met 4-0 werd gewonnen. Ook zal hij het duel van dinsdagavond tegen Engeland moeten missen. Desondanks hoopt Tonali komende zaterdag weer in actie te kunnen komen voor Newcastle United in de wedstrijd tegen Crystal Palace. Riso verklaarde: "Sandro traint hard en is vastbesloten om zaterdag te kunnen spelen. Hij begrijpt dat hij dit probleem serieus moet aanpakken."

Deze onthulling werpt een nieuw licht op de persoonlijkheid van Sandro Tonali en laat zien dat zelfs professionele voetballers te maken kunnen krijgen met onverwachte uitdagingen. Het is te hopen dat Tonali de nodige steun en begeleiding krijgt om zijn gokverslaving te overwinnen en zijn carrière op het juiste spoor te houden.