×
Home Livescore

Jong Oranje domineert groep C in EK-kwalificatie tegen Gibraltar

Jong Oranje domineert groep C in EK-kwalificatie tegen Gibraltar
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 oktober 2023 17:33 uur

Het jeugdige Nederlandse elftal, beter bekend als Jong Oranje, staat dinsdag voor een belangrijke uitdaging in hun streven naar kwalificatie voor het EK O21. Ze zullen het opnemen tegen het team van Gibraltar, dat momenteel onderaan bungelt in groep C van de kwalificatieronde. Bondscoach Michael Reiziger heeft besloten om twee wijzigingen door te voeren in de opstelling. Neraysho Kasanwirjo zal de plaats innemen van Ryan Flamingo, terwijl Million Manhoef de plek van Sontje Hansen zal overnemen.

Jong Oranje heeft tot nu toe een indrukwekkende prestatie geleverd in de kwalificatieronde. Ze hebben alle drie de wedstrijden gewonnen en hebben nog geen enkel doelpunt tegen gekregen. Dit heeft hen naar de top van groep C gebracht, waardoor ze vol vertrouwen de confrontatie met Gibraltar tegemoet treden.

De wedstrijd zal om 17.30 uur van start gaan, en de spelers van Jong Oranje zijn vastberaden om hun ongeslagen status te behouden. De opstelling van het team zal bestaan uit Raatsie op doel, terwijl Rensch, Kasanwirjo, Hato en Meijer de verdediging zullen vormen. Het middenveld zal worden bezet door Proper, Van Bommel en Taylor, terwijl de aanval zal worden geleid door Manhoef, Ohio en Van Brederode.

Deze wedstrijd biedt een uitgelezen kans voor Jong Oranje om hun kwaliteiten te tonen en hun positie aan de top van de groep te versterken. Het belooft een spannende strijd te worden tussen de twee teams, waarbij Jong Oranje vastbesloten is om hun ongeslagen reeks voort te zetten en een stap dichter bij het EK O21 te komen.

Wat zijn jouw verwachtingen voor deze wedstrijd? Wie denk je dat er zal winnen? Praat mee en deel je mening over deze veelbelovende confrontatie tussen Jong Oranje en Gibraltar.