×
Home Livescore

Boulahrouz onder de indruk van Reijnders' dynamische spel

Boulahrouz onder de indruk van Reijnders' dynamische spel
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 oktober 2023 20:32 uur

Khalid Boulahrouz onder de indruk van onbekende voetbaltalent

Een opmerkelijke ontdekking in de voetbalwereld: voormalig Oranje-international Khalid Boulahrouz is helemaal weg van Tijjani Reijnders. Deze mysterieuze speler heeft tijdens de recente interlandperiode een verpletterende indruk achtergelaten, terwijl hij een rol speelde die vergelijkbaar is met die van Frenkie de Jong.

Reijnders maakte zijn basisdebuut tegen Frankrijk en mocht ook starten in de wedstrijd tegen Griekenland. In beide duels was hij een van de uitblinkers aan Nederlandse zijde. "Als je naar Reijnders kijkt, zie je dat hij zijn eigen spel speelde", begint Boulahrouz enthousiast in een interview met Ziggo Sport. "Hij speelde niet zomaar om het spel voort te zetten. Er zit een enorme dynamiek in zijn spel."

"Hij durft ook risico's te nemen met zijn acties. In zijn geheel laat hij zien dat het hem niet uitmaakt tegen wie hij speelt, hij blijft trouw aan zijn eigen spel", vervolgt Boulahrouz. "Zowel in balbezit als bij balverlies. Hij is een soortgelijke speler als Frenkie de Jong bij Oranje: het fundament tussen de aanval en verdediging. Hij heeft absoluut een geweldige indruk achtergelaten, denk ik."

Het is duidelijk dat Reijnders een veelbelovend talent is waar we in de toekomst nog veel van kunnen verwachten. Met zijn unieke speelstijl en onbevreesde houding heeft hij de harten van zowel Boulahrouz als de voetbalwereld veroverd.