×
Home Livescore

Van Gaal opent deur voor Kroes bij Ajax

Van Gaal opent deur voor Kroes bij Ajax
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 oktober 2023 23:33 uur

Met de hulp van een mysterieuze mentor, die alleen bekend staat als "De Meester", lijkt de weg vrij voor Alex Kroes om zijn droom bij Ajax eerder te verwezenlijken. De identiteit van deze Meester blijft geheim, maar geruchten suggereren dat het niemand minder is dan de legendarische Louis van Gaal.

Volgens insiders heeft De Meester ervoor gezorgd dat Ajax en AZ een geheime ontmoeting hebben gepland. Op donderdag zullen vertegenwoordigers van beide clubs samenkomen om te onderhandelen. Aan de zijde van AZ zullen Robert Eenhoorn en René Nelissen aanwezig zijn, terwijl Ajax niet alleen Van Gaal zelf, maar ook rvc-voorzitter Michael van Praag afvaardigt.

De Amsterdammers hebben één doel voor ogen: het schrappen van het concurrentiebeding dat Kroes ervan weerhoudt om eerder dan maart 2024 aan de slag te gaan als algemeen directeur. De Meester heeft echter vertrouwen in een positieve uitkomst, gezien de goede relatie tussen Van Gaal en AZ.

"Uit respect voor De Meester en zijn prestaties bij AZ, lijkt er een opening te komen voor Kroes om eerder bij Ajax te beginnen. Louis heeft een uitstekende reputatie bij AZ", onthult een bron dicht bij de onderhandelingen. Zowel De Meester als Kroes werken hard achter de schermen om de chaos in de Johan Cruijff Arena te temmen. Er gaan zelfs geruchten dat Marijn Beuker in beeld is als potentiële nieuwe directeur voetbal.

Met De Meester aan zijn zijde lijkt Kroes klaar om zijn stempel te drukken op Ajax. De toekomst van de club ziet er rooskleurig uit, vol beloftes van succes en vernieuwing. De mysterieuze samenwerking tussen Kroes en De Meester zal ongetwijfeld de gemoederen bezighouden in de voetbalwereld.