×
Home Livescore

Tijjani Reijnders schittert bij AC Milan en Oranje

Tijjani Reijnders schittert bij AC Milan en Oranje
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 18 oktober 2023 07:32 uur

De opkomende ster van Tijjani Reijnders blijft maar stijgen, nadat hij een geweldige start van het seizoen had bij AC Milan en indruk maakte tijdens de interlandperiode met het Nederlands elftal. Zijn vader, Martin Reijnders, deelt zijn trots in een interview met De Telegraaf. Het is geen verrassing dat heel Nederland onder de indruk is van zijn zoon, volgens Martin Reijnders.

"Hij bouwt voort op zijn prestaties van vorig seizoen bij AZ, waar hij moeiteloos doorging bij AC Milan vanaf de eerste oefenwedstrijd tegen Real Madrid, en nu zelfs bij Oranje", zegt een trotse vader Reijnders. "Verrast het me? Absoluut niet. Misschien klinkt dat gek, maar ik ben al jaren overtuigd van zijn talenten en we hebben hem natuurlijk al vanaf zijn vijfde zien groeien."

Vanaf jonge leeftijd was de familie Reijnders al bezig met hoe hun oudste zoon zich het beste kon ontwikkelen. Het onderscheiden van andere spelers is daarbij een belangrijk aspect voor de middenvelder. "Je moet niet spelen zoals negentig procent van alle middenvelders, door altijd maar in de bal te komen. Frenkie de Jong doet dat ook, maar hij dribbelt vervolgens naar voren. Dat maakt hem speciaal. Andere voetballers zien dat en denken: dit is geen gewone speler. En dan val je op."