×
Home Livescore

Duitsland blijft ongeslagen in Amerikaanse oefenperiode tegen Mexico

Duitsland blijft ongeslagen in Amerikaanse oefenperiode tegen Mexico
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 18 oktober 2023 08:16 uur

Het Duitse voetbalteam heeft dinsdagnacht een succesvolle afsluiting van hun Amerikaanse oefenperiode gehad met een wedstrijd tegen Mexico. Onder leiding van Julian Nagelsmann slaagden ze erin om niet te verliezen. De wedstrijd vond plaats in Pennsylvania, Verenigde Staten, en eindigde uiteindelijk in een gelijkspel van 2-2. Ondanks de aanwezigheid van bekende gezichten bij Mexico, slaagden zij er niet in om de overwinning binnen te halen.

Bij Mexico stonden onder andere oud-Ajacieden Edson Álvarez en Jorge Sanchez aan de aftrap, samen met Feyenoord-spits Santiago Gimenez en PSV'er Hirving Lozano. Laatstgenoemde wist een assist op zijn naam te zetten door een prachtige voorzet te geven op de 1-1 van Uriel Antuna.

Voor Julian Nagelsmann betekende deze wedstrijd een goede start als bondscoach van Duitsland. In de eerste oefenwedstrijd tegen de Verenigde Staten wisten ze te winnen, en nu hebben ze ook een punt gepakt tegen Mexico. Nagelsmann lijkt het Duitse elftal weer op de rails te krijgen in aanloop naar het EK, dat plaatsvindt in eigen land. Hij heeft een contract getekend dat geldig is tot en met het einde van het toernooi.