×
Home Livescore

Malacia op weg naar comeback bij Manchester United

Malacia op weg naar comeback bij Manchester United
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 18 oktober 2023 14:16 uur

Manchester United heeft hoop dat Tyrell Malacia nog dit jaar zijn rentree kan maken bij de club. Dit nieuws is naar buiten gebracht door het lokale dagblad Manchester Evening News. De 24-jarige linksback heeft een operatie ondergaan nadat eerdere behandelingen met injecties niet het gewenste resultaat opleverden. Na een periode in Nederland is Malacia nu terug in Manchester om te werken aan zijn herstel.

Trainer Erik ten Hag kon al sinds de voorbereiding op het huidige seizoen geen gebruik maken van Malacia. Echter, volgens de Engelse krant is er een kans dat de Nederlander nog dit jaar speelminuten zal maken voor Manchester United. Bronnen binnen de club suggereren dat een terugkeer rond het einde van het jaar mogelijk is.

De laatste wedstrijd waarin Malacia in actie kwam voor Manchester United was op 28 mei, tijdens de laatste speeldag van de Premier League tegen Fulham. In juni maakte de voormalige Feyenoord-speler nog zijn opwachting als invaller voor het Nederlands elftal in de verloren halve finale van de Final Four van de Nations League tegen Kroatië.