×
Home Livescore

Neymar in tranen: opnieuw zware blessure, jaar uitgeschakeld

Neymar in tranen: opnieuw zware blessure, jaar uitgeschakeld
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 19 oktober 2023 08:09 uur

Neymar, de Braziliaanse voetbalster met een ongelofelijke passie voor het spel, bevindt zich momenteel in een diep dal. Opnieuw heeft hij te maken met een zware blessure die hem uit het veld houdt. Tijdens de intense strijd tussen Brazilië en Uruguay scheurde Neymar zijn kruisband en liep hij schade aan zijn meniscus op. Een harde klap voor de aanvaller, die naar verwachting een heel jaar aan de zijlijn zal moeten staan.

Dit is helaas niet de eerste keer dat Neymar gedwongen wordt om toe te kijken vanaf de zijlijn. Het raakt hem diep in zijn hart. In een emotioneel betoog op zijn Instagram deelt hij zijn gevoelens. "Dit is een ongelooflijk moeilijk moment", zegt Neymar met een trillende stem. "Dit is zonder twijfel het zwaarste moment in mijn carrière. Ik weet dat ik sterk ben en dat ik hieruit kan komen, maar ik heb echt de steun van mijn familie en vrienden nodig om dit te overwinnen."

Neymar zal opnieuw onder het mes moeten en zal dus voor een lange tijd uit de roulatie zijn. De Braziliaanse ster ziet op tegen de uitdagingen die hem te wachten staan tijdens zijn revalidatie. "Het is absoluut niet makkelijk om geblesseerd te raken, een operatie te ondergaan en vier maanden later weer helemaal opnieuw te moeten beginnen. Ik heb vertrouwen en leg het lot in de handen van God." Neymar, 31 jaar oud, heeft sinds zijn terugkeer na zijn vorige blessure slechts vijf wedstrijden gespeeld voor Al Hilal en het lijkt erop dat dit het einde van zijn seizoen zal zijn.

Het is hartverscheurend om te zien hoe een getalenteerde en gepassioneerde speler als Neymar keer op keer wordt geconfronteerd met tegenslagen. Laten we hopen dat hij de kracht vindt om terug te komen en zijn magie op het veld weer te laten zien. We wensen Neymar alle steun en moed toe tijdens zijn herstelproces.