×
Home Livescore

Teamgenoten smeken Sancho om excuses aan Ten Hag

Teamgenoten smeken Sancho om excuses aan Ten Hag
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 19 oktober 2023 14:08 uur

Manchester United-speler Jadon Sancho wordt door zijn teamgenoten aangespoord om zijn excuses aan te bieden aan trainer Erik ten Hag. Als hij dit niet doet, lijkt een verhuur of verkoop de enige optie voor de vleugelspeler.

Volgens The Guardian hebben spelers van Manchester United Sancho gevraagd om zijn verontschuldigingen aan te bieden aan Ten Hag. Als hij dit advies niet opvolgt, zal hij naar verluidt in januari beschikbaar worden gesteld voor een transfer.

Sancho werd uit de selectie gezet voor de uitwedstrijd tegen Arsenal op 3 september (3-1). Ten Hag verklaarde dat de speler niet voldeed aan de trainingsvereisten. Kort daarna plaatste Sancho een bericht op sociale media waarin hij beweerde dat de uitleg van Ten Hag 'volkomen onwaar' was. Als straf traint Sancho sindsdien mee met het onder-18 team van United.

Ten Hag zou bereid zijn om Sancho terug te laten keren, maar alleen als hij zijn excuses aanbiedt. Als Sancho dit niet doet, zou United volgens The Guardian accepteren dat het verkopen of uitlenen van de speler de enige optie is. In 2021 betaalde United nog 85 miljoen euro aan Borussia Dortmund voor Sancho.