×
Home Livescore

PSV zonder sterspeler Noa Lang tegen Fortuna en mogelijk ook tegen RC Lens en Ajax

PSV zonder sterspeler Noa Lang tegen Fortuna en mogelijk ook tegen RC Lens en Ajax
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 oktober 2023 15:08 uur

PSV moet het zaterdag stellen zonder de aanwezigheid van Noa Lang. Peter Bosz heeft bevestigd dat de 24-jarige aanvaller langer geblesseerd zal zijn dan aanvankelijk verwacht. Ook de wedstrijden tegen RC Lens en Ajax lijken hoogstwaarschijnlijk te vroeg te komen voor hem.

Op de persconferentie erkent Bosz, geciteerd door verschillende media waaronder het Eindhovens Dagblad, dat de situatie erger is dan de vorige keer. "Morgen (zaterdag, red.) zal hij er zeker niet bij zijn tegen Fortuna. En het lijkt erop dat het niet beperkt zal blijven tot dit weekend." Lang moest tijdens de 0-4 overwinning op Sparta al in de eerste helft gewisseld worden. Hij moest de interlandperiode met het Nederlands elftal aan zich voorbij laten gaan, maar ook PSV zal voorlopig nog geen beroep op hem kunnen doen.

Eerder meldde het Eindhovens Dagblad al dat ook de Champions League-wedstrijd tegen RC Lens en de Eredivisie-topper tegen Ajax in gevaar zijn. Bosz hint nu dus ook op deze mogelijkheid. Het ontbreken van Lang is een grote tegenvaller voor PSV. De linksbuiten is één van de sterspelers in het team van Bosz. In dertien wedstrijden was hij goed voor vijf doelpunten en één assist. Hirving Lozano lijkt de meest logische vervanger.

De nog ongeslagen koploper kan echter wel weer rekenen op de beschikbaarheid van Malik Tillman en Isaac Babadi.