×
Home Livescore

Nicolo Barella neemt juridische stappen tegen Italiaanse krant

Nicolo Barella neemt juridische stappen tegen Italiaanse krant
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 oktober 2023 15:32 uur

Nicolo Barella, de getalenteerde voetballer van Internazionale, is furieus op Fabrizio Corona, zijn bronnen en de Italiaanse krant La Verità. In een artikel van deze krant werd Barella genoemd als een van de betrokkenen bij het Italiaanse gokschandaal, wat kan leiden tot schorsingen voor veel spelers. Echter, Barella is onschuldig en is vastberaden om juridische stappen te ondernemen.

Naast andere Italiaanse spelers, waarvan Nicolò Fagiolo al een schorsing van zeven maanden heeft gekregen, is nu ook de naam van Barella genoemd. "Ik had meer betrouwbaarheid verwacht van een krant genaamd 'de waarheid'", aldus Barella via zijn Instagram-story, waar hij zijn frustratie uitte over La Veritá. "Wat wel zeker de waarheid is, is dat jullie een stel clowns zijn."

De 26-jarige middenvelder is het zat dat zijn naam wordt geassocieerd met het gokschandaal. Hoewel Sandro Tonali en Fagioli al hebben toegegeven dat ze een verslaving hebben, heeft Barella hier niets mee te maken. "Ik heb nooit interesse gehad in gokken, laat staan wedden op mijn eigen werk. Het enige waar ik om geef, is het beschermen van mijn dochters en mijn familie tegen dit soort nonsens. Daarom zal ik vandaag nog juridische stappen ondernemen."