×
Home Livescore

Ron Jans ziet Ajax als rode lap voor Utrechtse stier

Ron Jans ziet Ajax als rode lap voor Utrechtse stier
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 oktober 2023 16:32 uur

Ron Jans, de gedreven coach van FC Utrecht, heeft zijn zinnen gezet op een glorieuze overwinning op Ajax. In een interview met ESPN onthult Jans dat de rivaliteit tussen Utrecht en Amsterdam zeker een rol speelt, maar dat de huidige positie op de ranglijst nog belangrijker is.

"Ik kijk enorm uit naar deze wedstrijd", verkondigt Jans enthousiast over het altijd verhitte duel tussen Ajax en FC Utrecht. "We zijn op zoek naar een keerpunt en dit zou een prachtig moment zijn. Het is natuurlijk niet ideaal, maar op dit moment wel. De eerste overwinning die we nu behalen, kan een reeks inluiden. Ergens moet je beginnen en dat willen we doen in de eerstvolgende wedstrijd. En dat is tegen Ajax."

Jans is zich er terdege van bewust dat dit voor de fans een van de belangrijkste wedstrijden van het jaar is, maar hij maakt zich meer zorgen over de positie op de ranglijst. "Ik loop niet zo vaak rond in de stad. Het leeft wel binnen onze spelersgroep. Ik denk dat de ranglijst meer leeft bij ons. We moeten ons bevrijden van waar we nu staan. Als je een stier bent, dan is Ajax de grootste rode lap die er is. En in Utrecht is dat nog net ietsje meer."

Om de video te bekijken, moet je eerst op de link in de Tweet (X) klikken.

Ajax fungeert volgens Ron Jans als een rode lap op een stier in Utrecht šŸ‚šŸŸ„

ā€” ESPN NL (@ESPNnl) 20 oktober 2023