×
Home Livescore

Mark van Bommel trots op debuut Antwerp-spelers bij Rode Duivels

Mark van Bommel trots op debuut Antwerp-spelers bij Rode Duivels
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 oktober 2023 22:32 uur

De hoofdcoach van Royal Antwerp FC, Mark van Bommel, besloot om tijdens de interlandpauze een stapje terug te doen. Van Bommel was getuige van het debuut van zijn middenvelders Mandela Keita en Arthur Vermeeren bij het nationale elftal van België, beter bekend als De Rode Duivels.

Vermeeren werd op het laatste moment opgeroepen voor De Rode Duivels nadat Leandro Trossard, speler van Arsenal, zich moest afmelden. "Het was slechts een kwestie van tijd voordat hij zijn debuut zou maken voor het nationale team. Als voetballer is het een droom om voor je land uit te komen", aldus Van Bommel, geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Van Bommel was vooral verheugd om te zien dat beide spelers van Antwerp hun debuut maakten. "Het feit dat ze samen het veld in kwamen, maakt het extra speciaal. Twee spelers die vorig jaar nog niet eens in de basis stonden...", voegde Van Bommel eraan toe.

Van Bommel vergeleek het gevoel van het debuut van Keita en Vermeeren met dat van zijn eigen zoons, Ruben en Thomas van Bommel. "Mijn jongens spelen ook, maar zijn nog geen internationals. Ik kan me goed voorstellen hoe de families van Mandela en Arthur zich voelden", besloot Van Bommel.