×
Home Livescore

Telstar-trainer woedend op arbiter na omstreden penalty

Telstar-trainer woedend op arbiter na omstreden penalty
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 oktober 2023 07:48 uur

Telstar-coach Mike Snoei was na de wedstrijd tegen NAC Breda in de Keuken Kampioen Divisie absoluut niet te spreken over scheidsrechter Nick Smit. Smit gaf namelijk een strafschop aan de thuisploeg nadat Mitch Apau hands maakte.

Apau kreeg de bal ongelukkig tegen zijn arm geschoten. Snoei uitte zijn frustratie voor de camera van ESPN over de beslissing van Smit om een penalty toe te kennen. "Ik ben blij dat ik tegenwoordig mijn emoties kan bedwingen, anders had ik nu een kaartje kunnen krijgen... Smit, alsjeblieft. Het dieptepunt is dat hij na de rust zijn excuses aanbiedt. Maar als je toch onder die plakplaatjes zit, wees dan ook eens stoer en laat je niet intimideren door zo'n stadion."

Snoei vroeg de scheidsrechter nog wat hij precies had gezien. "Of de arm omhoog was, of iets anders. Nou, daar had hij geen antwoord op", aldus de geĆÆrriteerde Telstar-trainer. Door de penalty verspeelde Telstar een 0-1 voorsprong en verloor uiteindelijk met 3-1 in het Rat Verlegh Stadion.

Opvallend genoeg kreeg Snoei bijval van Hans Kraay junior. "Ik begrijp dat sommige mensen de handsregels niet helemaal begrijpen", stelde de verslaggever. "Ik begrijp ze zelf ook niet altijd. Maar dit... Hier kan die jongen echt helemaal niets aan doen, die Apau. Hij heeft twee armen. Ja, de meeste voetballers hebben twee armen!"

Was het hands of niet? šŸ§ Dominik JanoÅ”ek benut de strafschop voor NAC Breda šŸ«” #nactel

ā€” ESPN NL (@ESPNnl) 20 oktober 2023