×
Home Livescore

Kramer woedend op arbiter na tijdelijke staking FC Utrecht - Ajax

Kramer woedend op arbiter na tijdelijke staking FC Utrecht - Ajax
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 22 oktober 2023 16:32 uur

Voetballer Michiel Kramer is absoluut niet tevreden met de beslissing van scheidsrechter Dennis Higler om de wedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax twee keer stil te leggen. De spits van RKC Waalwijk heeft zijn ongenoegen geuit over X.

Na de gelijkmaker van Ajax (3-3) en de winnende goal van FC Utrecht (4-3) belandde er een onschuldig plastic bekertje op het veld, wat ervoor zorgde dat scheidsrechter Higler, tot grote frustratie van Kramer, het spel tijdelijk stillegde.

"Zijn er nog scheidsrechters met een eigen persoonlijkheid? Serieus, serieus, serieus", verwijst Kramer via X naar de gebeurtenissen in Stadion Galgenwaard. Na de twee tijdelijke onderbrekingen werd de wedstrijd echter gewoon voortgezet. FC Utrecht trok uiteindelijk aan het langste eind met een 4-3 overwinning.

Kramer heeft zijn onvrede ook geuit op sociale media, waar hij de vraag stelt of er nog scheidsrechters zijn die een eigen persoonlijkheid hebben. Het is duidelijk dat de voetballer niet te spreken is over de beslissingen van Higler tijdens de wedstrijd.