×
Home Livescore

Daley Blind schittert bij Girona en zet Almería op gelijke stand

Daley Blind schittert bij Girona en zet Almería op gelijke stand
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 22 oktober 2023 18:24 uur

In een spectaculaire wedstrijd tegen Almería heeft Daley Blind opnieuw zijn klasse laten zien. De voormalige sterspeler van Ajax, Manchester United en Bayern München heeft een uitstekend seizoen bij Girona en bewijst op zondagmiddag opnieuw zijn waarde. Met zijn verfijnde voetenwerk en briljante samenspel met Artem Dovbyk, heeft Blind een cruciale rol gespeeld bij de gelijkmaker, waardoor de stand op 2-2 komt te staan.

Blind heeft tot nu toe geen enkele competitiewedstrijd gemist en zijn aanwezigheid heeft Girona al 22 punten opgeleverd na negen speelronden. Als Girona erin slaagt om vandaag ook van Almería te winnen, zullen ze voorlopig de tweede plaats van Atletico Madrid overnemen in de Primera División. Dit zou een enorme prestatie zijn voor het team en een bevestiging van de uitstekende vorm waarin Blind zich bevindt.

Met zijn onnavolgbare spel en ongeëvenaarde techniek, blijft Daley Blind de harten van de fans veroveren. Zijn bijdrage aan het succes van Girona is onmiskenbaar en hij blijft een van de meest opvallende spelers in de competitie. De komende wedstrijden beloven dan ook veel goeds voor zowel Blind als Girona, terwijl ze streven naar nog meer overwinningen en een nog hogere positie in de ranglijst.