×
Home Livescore

Hlynsson teleurgesteld na verlies tegen Ajax, maar blijft positief

Hlynsson teleurgesteld na verlies tegen Ajax, maar blijft positief
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 22 oktober 2023 18:32 uur

Na het spectaculaire duel tussen FC Utrecht en Ajax, waarin de Amsterdammers met 4-3 het onderspit dolven, verschijnt Kristian Hlynsson voor de camera van de NOS. De jonge IJslander, die twee keer het net wist te vinden in de Galgenwaard, deelt zijn gevoelens over de wedstrijd.

"Het is geen prettig gevoel na de wedstrijd", antwoordt de negentienjarige Hlynsson wanneer hem wordt gevraagd naar zijn beleving van het duel. "We hebben verloren, dus we moeten volhouden, hard blijven werken en ons voorbereiden op de volgende wedstrijd." Op donderdag staat Ajax tegenover Brighton & Hove Albion in de Europa League, gevolgd door een ontmoeting met PSV in de Eredivisie. "De komende wedstrijden zijn zwaar. De trainer wil dat we als team bij elkaar blijven en samenwerken."

Ook wordt de aanvallende middenvelder gevraagd naar zijn doelpunten. "Het eerste doelpunt... dat was een bijzondere. Sosa gaf een harde voorzet, dus ik besloot hem op mijn borst te nemen en in het doel te krijgen, en dat lukte. Het tweede doelpunt kwam van dezelfde kant. We oefenen veel op voorzetten en afronden tijdens de training. Ik heb veel gescoord op de training, en nu ook in de wedstrijd."