×
Home Livescore

Danny Blind keert terug bij Ajax als commissaris

Danny Blind keert terug bij Ajax als commissaris
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 23 oktober 2023 08:56 uur

In een verrassende wending staat Danny Blind op het punt om terug te keren naar de inner circle van Ajax. De Amsterdamse club heeft bevestigd dat de voormalige aanvoerder officieel is voorgedragen voor een plek in de Raad van Commissarissen. Het definitieve besluit over deze voordracht zal worden genomen tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering, zo heeft Ajax laten weten.

Het is geen onbekend terrein voor Blind, aangezien hij al eerder deel uitmaakte van de Raad van Commissarissen van april 2018 tot en met augustus 2021. Nu staat de 62-jarige voetballegende op het punt om opnieuw plaats te nemen in deze invloedrijke positie.

Het is geen geheim dat Blind een echte 'voetbalman' is en zijn expertise en ervaring zullen ongetwijfeld van onschatbare waarde zijn voor de RvC. Het is dan ook geen verrassing dat adviseur Louis van Gaal zich sterk heeft gemaakt voor de terugkeer van Blind.

De spanning stijgt en Ajax-fans wachten vol verwachting op het definitieve besluit tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering. Zal Danny Blind terugkeren naar de Raad van Commissarissen en zijn stempel drukken op de toekomst van de club? Binnenkort meer nieuws...