×
Home Livescore

PSV zonder Lang en Bella-Kotchap naar Champions League-duel

PSV zonder Lang en Bella-Kotchap naar Champions League-duel
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 23 oktober 2023 11:32 uur

PSV verrast met selectie voor cruciaal Champions League-duel

EINDHOVEN - PSV heeft de selectie voor het belangrijke Champions League-duel met RC Lens bekendgemaakt en daarbij voor een verrassing gezorgd. Op de lijst van twintig spelers ontbreken namelijk de namen van Noa Lang en Armel Bella-Kotchap.

De Eindhovense club heeft inmiddels laten weten dat de ploeg per bus is vertrokken naar Frankrijk. PSV-trainer Peter Bosz zal echter nog niet kunnen beschikken over Lang en Bella-Kotchap, die beiden kampen met blessures. Opvallend genoeg heeft Bosz ervoor gekozen om geen vervangers op te roepen voor het Champions League-duel tegen RC Lens.

De selectie van PSV voor het cruciale duel bestaat uit een mix van ervaren spelers en jong talent. Onder andere Walter Benítez, Joël Drommel, Boy Waterman, Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli, Sergiño Dest, Patrick van Aanholt, Shurandy Sambo, Guus Til, Joey Veerman, Isaac Babadi, Ismael Saibari, Malik Tillman, Jerdy Schouten, Luuk de Jong, Hirving Lozano, Johan Bakayoko, Yorbe Vertessen en Ricardo Pepi zullen hun uiterste best doen om een positief resultaat neer te zetten.

PSV staat momenteel onderaan in Groep B na een pijnlijke nederlaag tegen Arsenal (4-0) en een gelijkspel tegen Sevilla (2-2). RC Lens daarentegen staat bovenaan met vier punten. De Fransen speelden gelijk tegen Sevilla (1-1) en wisten vervolgens verrassend te winnen van Arsenal (2-1).

Het belooft een spannende wedstrijd te worden tussen RC Lens en PSV, die dinsdag om 21.00 uur van start zal gaan. De Eindhovense club zal er alles aan doen om de broodnodige punten binnen te halen en zo hun kansen op overwintering in de Champions League levend te houden.