×
Home Livescore

Perr Schuurs vreest einde seizoen na zware knieblessure

Perr Schuurs vreest einde seizoen na zware knieblessure
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 23 oktober 2023 13:48 uur

Grote bezorgdheid omtrent de toestand van Perr Schuurs: de talentvolle aanvaller van Juventus lijkt afgelopen zaterdagavond een ernstige blessure aan zijn knie te hebben opgelopen tijdens het duel tegen AC Milan. Met veel emotie werd hij met behulp van een brancard van het veld gedragen.

Het incident vond plaats in de 49e minuut van de competitiewedstrijd tussen Juventus en AC Milan: Schuurs ontving de bal op het middenveld en werd geraakt door Nicolò Barella. Het is echter niet de tackle zelf, maar de manier waarop de voormalige speler van Fortuna Sittard en Ajax neerkwam die de meeste zorgen baart.

Schuurs greep naar zijn linkerknie en schreeuwde het uit van de pijn. Zijn teamgenoten verzamelden zich om hem heen en leken eveneens diep bezorgd. In tranen en volledig van streek werd de 23-jarige verdediger van het veld gedragen.

De komende uren zullen meer duidelijkheid moeten geven over de exacte aard van de blessure, maar het lijkt erop dat Schuurs een behoorlijk ernstige blessure heeft opgelopen. In Italië wordt gespeculeerd over een gescheurde kruisband, wat het einde van zijn seizoen zou betekenen. Schuurs behoort tot de beste spelers van Juventus en werd afgelopen zomer nog in verband gebracht met clubs als Liverpool.

Update: Perr Schuurs heeft bevestigd dat hij zijn linkerknieband heeft afgescheurd. Dit heeft hij maandag medegedeeld aan zijn teamgenoten, management en vrienden, volgens Tuttosport. Schuurs zal een operatie ondergaan en zal naar verwachting minimaal zes maanden - en waarschijnlijk nog langer - buiten spel staan.